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QUESTIONS & ANSWERS #2 
 
 
 
June 13, 2016 
 
Following is the Authority’s responses to questions received regarding the subject RFB. 
 
 
QUESTION #1: “I have a question regarding amending our PSQS as they talk about in the RFP above. 
 
 Do I just make the necessary changes to the pages we would want to change in the 

PSQS or do we have to be prequalified all over again if we want to make any changes.  
We are qualified until 7/21/17. ” 

 
ANSWER:  If your Firm’s previously submitted PSQS is already on file with the Authority, 

remains valid and in effect and is not older than two (2) years, you are not 
required to re-submit the entire PSQS. 

 
  Please note, as indicated in the RFQ/P – “Attachments & Exhibits Detail”: 
  “(If a valid and in effect form is already on file with the Authority, Proposers MUST 

submit a “refreshed” “Section 14 (B) – EXPERIENCE - Project Examples” of the 
PSQS, clearly detailing relevant Experience similar to that required herein.)” 

 
  If there have been changes to the PSQS currently on file with the Authority that 

you want considered as part of your proposal (other than Sections 14 (A) and 
(B)), you should submit an updated PSQS. 

 
  As indicated in the RFQ/P, “Section 16 – Experience – Item A”:  “In the event that the 

Proposer has previously submitted its PSQS to the Authority’s Real Estate 
Development Division, it is the Proposer’s sole responsibility to ensure that its PSQS 
is on file and is valid as of the date of the Authority’s publication of the Legal Notice 
for this Request for Qualifications / Proposals.” 

 
  Please refer to the following Sections of the RFQ/P for more information: 
 
  “Section 33 – Proposal Format / Submittal Requirements, Item B, NOTE” 
  “Attachments & Exhibits Detail” 
  “Section 16 – Experience, Item A” 
 


